Machinepark

Zeilmakerij M. Knuysen gebruikt al jaren de nieuwste technologie !

Vlot en snel werken kan met het machinepark van Zeilmakerij M. Knuysen, ook grote oplagen in korte tijdspannes zijn geen probleem. Hieronder geven we een kort overzicht van ons machinepark.

Snijmachines

Knippen met de schaar wordt stilaan een zeldzaamheid.
De schaar blijft bestaan maar wordt voor 90% vervangen door snijmachines.
Wij snijden met een statische snijtafel van 3 m breed en met een conveyor snijtafel van 2,5 m breed.

snijmachine-2 snijmachine-1

Lasmachines

Naargelang de vereiste lasnaad gebruikt men volgende lasmachines : hoogfrequent lasmachines, warme lucht lasmachines en hete wig lasmachines.

Wij beschikken over 2 rijdende HF units op een 12-meter lasstraat, 1 statische HF unit voor kleiner laswerk, een hete wig lasmachine om snelheid te halen en diverse materialen te kunnen lassen,  en uiteraard om thermisch te lassen zijn er de klassieke lasautomaten met warme lucht.

lasmachine-4 lasmachine-3 lasmachine-2 lasmachine-1

Ringenmachines

Diverse soorten ringen worden in de zeilen geplaatst met volautomatische en semi – automatische ringenmachines.

Ringenmachines-4 Ringenmachines-3 Ringenmachines-2 Ringenmachines-1

Bandsnijmachine

Alle band, koord, klittenband en lint tot 10 cm breedte wordt automatisch op maat gesneden. Heeft u bijvoorbeeld 3.000 stukken band van 25 cm nodig? Geen probleem, onze machine snijdt dit snel en uiterst juist. Niet meer meten, niet meer tellen en niet meer handmatig snijden.

Stikmachines

Zelfs met alle nieuwe technologieën blijft een stikmachine onmisbaar voor bepaalde toepassingen. Stikwerk is niet onze hoofdactiviteit maar we kunnen zowel lichte als zwaardere materialen stikken.